Web Analytics Made Easy - Statcounter

 آزاد حکمت مدیر مخابرات منطقه کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج با اشاره به الکترونیکی‌شدن اغلب کارها و امورات مردم و استفاده آنان از سرویس‌ها و درگاه‌های غیر حضوری که بر بستر دیتا انجام خواهد شد اظهار داشت: نقش اینترنت و سرویس‌های ip محور در زندگی روزمره افراد در نقاط شهری و روستایی کاملا مشهود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با یادآوری شرایط فعلی جامعه که به واسطه اپیدمی ویروس کرونا رخ داده است گفت: این شرایط میزان استفاده از سرویس‌های اینترنت توسط مشتریان را افزایش داده است که خوشبختانه با انجام پروژه‌های توسعه‌ای و آینده‌نگرانه تداوم ارائه خدمات به مشتریان بدون هیچ اختلالی فراهم شده است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان افزود: زیرپوشش قرار دادن نقاط روستایی به اینترنت پرسرعت در چند سال اخیر از وظایف مخابرات خارج شده است اما این شرکت در راستای مسولیت اجتماعی و برقراری عدالت در ارائه خدمات گام‌های بلندی برداشته است.

وی ضمن بیان مطلب فوق خاطر نشان ساخت: مجموعه مخابرات منطقه کردستان بر اساس تدوین برنامه‌های کارشناسی شده و دستورالعمل‌های ابلاغی نسبت به ایجاد زیر ساخت و ارائه خدمات و سرویس‌های اینترنت پرسرعت در استان اقدامات قابل توجهی انجام داده است.

وی اعلام کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون 15 روستای دیگر در کردستان به اینترنت پرسرعت مخابرات تجهیز شدند.

حکمت با اعلام اینکه در حال حاضر تعداد 131 هزار و782 مشترک اینترنت پرسرعت ADSL در استان فعال هستند اضافه کرد: از این آمار، تعداد 24 هزار و 973 مشترک در نقاط روستایی استان ساکن هستند.

مدیر مخابرات منطقه کردستان از رشد 226 درصدی پورت‌های منصوبه ADSL طی چند سال اخیر خبر داد و تصریح کرد: این مجموعه آمادگی واگذاری پورت‌های جدید به متقاضیان را اعلام میدارد.  

توسعه بیش از 360 پورت تلفن ثابت در پنج روستای کردستان

مدیر مخابرات منطقه کردستان اظهار داشت: از آنجایی که تلفن ثابت یکی از مقرون به صرفه‌ترین سرویس‌های مخابراتی همراه با پایداری ارتباط است؛ شرایط لازم برای ارائه آن به مشتریان در اکثر نقاط استان فراهم است.

وی با بیان این مهم که توسعه و ایجاد زیرساخت‌های تلفن ثابت در روستاهای استان بر اساس استاندارهای آماری در دستور کار مخابرات منطقه قرار دارد و نسبت به اجرایی نمودن آن گام‌های بلندی برداشته شده است، خاطرنشان ساخت: توسعه پورت‌های تلفن ثابت در روستاهای کال علیا از توابع شهرستان مریوان، زرینه از توابع شهرستان دیواندره، مرخوز و صالح آباداز توابع شهرستان سقز و ترخان آباد بانه نمونه بارز این اقدامات است.

وی به اجرای این پروژه در حوزه سوئیچ با هدف افزایش پورت‌های تلفن ثابت اشاره داشت و افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد 368 پورت تلفن ثابت به ظرفیت موجود در روستاهای مذکور اضافه شده است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان با اعلام اینکه اجرای این طرح شرایط پاسخگویی به نیازهای مخابراتی و بهره‌مندی تعداد قابل توجهی از ساکنینِ نقاط روستایی از خدمات و سرویس‌های تلفن ثابت را فراهم آورده است بیان داشت: ارائه خدمات همسان به مشتریان در تمام حوزه‌ها به ویژه در حوزه تلفن ثابت از جمله استراتژی‌هایی است که به آن توجه داریم.

حکمت در ادامه اضافه کرد: هم اکنون بیش از 594 هزار و 60 پورت تلفن ثابت منصوبه در استان وجود دارد که تعداد بیش از 514 هزار و 643 شماره ان به متقاضیان واگذار شده است.

وی همچنین تعداد روستاها و اماکن دارای ارتباط تلفن خانگی در استان یک هزار و 502 مورد اعلام کرد.

انتهای پیام/2330/70

منبع: فارس

کلیدواژه: اینترنت روستا مخابرات مدیر مخابرات منطقه کردستان آزاد حکمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۲۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنترل هوشمند ترافیکی شهر زابل


به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، فرماندار شهرستان زابل، گفت: به منظور افزایش تعاملات و در راستای هوشمندسازی این شهرستان، تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان شهرداری و شرکت مخابرات با موضوع روند توسعه طرحه فیبرنوری و نصب ۲۰ دوربین پلاک‌خوان منعقد شد.
ملاشاهی در جلسه تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان شهرداری و شرکت مخابرات، افزود: توسعه زیرساخت‌ها یکی از اصلی‌ترین پایه‌های توسعه و پیشرفت هر منطقه‌ای است و یکی از این زیرساخت‌ها در حوزه ارتباطات است.
وی با اشاره به شتاب طرح ملی فیبرنوری مشترکان خانگی ادامه داد: با برنامه ریزی و سیاست‌های دولت سیزدهم و تاکید استاندار سیستان وبلوچستان هر روز شاهد توسعه و پیشرفت در تمامی عرصه‌ها در این استان هستیم و امروز نیز طرح ملی فیبر نوری مشترکان خانگی برای دومین بار در شهر زابل در حال اجراست.

دیگر خبرها

  • راه اندازی فیبر نوری در ۳۴ روستای رشت
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • وقوع مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • پاوربانک جدید شیائومی چه قابلیتی دارد؟
  • کنترل هوشمند ترافیکی شهر زابل
  • رزمایش جهادی بسیجیان مخابرات گلستان بمنظور بازسازی شبکه مخابراتی گنبد کاووس
  • آب چه رودخانه‌هایی از کردستان به دریاچه ارومیه سرازیر می‌شود؟
  • فیلمی از اتفاق جالب حمله گاو به داخل مراسم هزار دف در روستای پالنگان
  • اتصال ۲۳۲ روستاهای لرستان به اینترنت پرسرعت