Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@05:12:59 GMT

واگذاری بیش از ١٢٦۰۰۰ پورت ADSL به کردستانی‌ها

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۲۵۵۰۷

واگذاری بیش از ١٢٦۰۰۰ پورت ADSL به کردستانی‌ها

ایسنا/کردستان مدیر مخابرات منطقه کردستان با اشاره به نیاز روزافزونِ مشتریان به بسترها و سرویس‌های مبتنی بر دیتا گفت: در حال حاضر بیش از ١٢٦ هزار و ١٦٤ مشترک از خدمات ASDL مخابرات بهره‌مند هستند.

 آزاد حکمت در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تحقق برنامه‌های ADSL با هدف بهرەمندی مشتریان و پاسخگویی به مطالبات آن‌ها یکی از استراتژیهای کاری در استان است به تشریح اقدامات و سرمایەگذاری‌های چشمگیری صورت گرفته برای توسعه و ارتقا زیرساخت‌ها و تجهیزات لازم در این حوزه پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: هم‌اکنون تعداد ١٧١ هزار و ٥٠٠ پورت ADSL منصوبه در استان وجود دارد که پنج هزار و ١٦٨ پورت آن از ابتدای سال جاری تاکنون دایر شده است.  

حکمت ضمن اعلام پورت‌های منصوبه در سال جاری به درصد تحقق برنامە‌های ADSL در این مدت اشاره کرد و افزود: با اجرای برنامه‌های تدوین شده ٩٩ درصد آن‌ها محقق شده‌اند که تا پایان خرداد ماه نیز شاهد تحقق ١٠٠ درصدی آن هستیم.

حکمت به نیاز روزافزون مشتریان به سرویس‌های دیتا از جمله ASDL در شرایط فعلی و انجام کارهای مبتنی بر این سرویس با وجود محدودیت‌های کرونایی در جامعه اشاره کرد و گفت: متوسط حجم مصرفی در هفته؛ در ابتدای سال جاری تاکنون از  ١٤١/٥ترابایت به ١٦١/٤ ترابایت تغییر یافته است.

وی یادآور شد: بهره‌مندی بیش از ١٢٦ هزار و ١٦٤ مشترک ADSL در استان بیانگر رضایتمندی مردم از سطح کیفی و کمی خدمات این سرویس است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان تعداد روستاهای تحت پوشش سرویس ADSL در استان را ٥٤٥ مورد اعلام کرد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مخابرات استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۵۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌های انگلیس بابت ارتباط با چین زیر ذره‌بین سرویس‌ امنیتی می‌روند

به گزارش تایمز، در بحبوحه برنامه‌های دولت لندن برای سرکوب جاسوسی ادعایی چین، دانشگاهیان و محققان دانشگاه‌های بریتانیا توسط سرویس‌های امنیتی این کشور بررسی خواهند شد.

به گزارش ایسنا، بنا بر گزارش‌ها، این اقدامات پس از نشست روز پنجشنبه بین کن مک‌کالوم، مدیرکل ام‌آی۵ و معاونان ده‌ها دانشگاه برجسته، از جمله دانشگاه‌های آکسفورد و کمبریج، اعلام شد.

طبق گزارش‌ها، مک‌کالوم به مسوولان این دانشگاه‌ها هشدار داد که کشورهای متخاصم به طور فعال دانشگاه‌ها را هدف قرار می‌دهند تا فناوری‌هایی را که می‌تواند «اولویت‌های اقتدارگرا، نظامی و تجاری آنها را ارائه کند» بدزدند.

به گفته رئیس ام‌آی۵، بررسی محرمانه آسیب‌پذیری‌های بخش آموزش عالی بریتانیا نشان داده است که کشورهایی مانند چین «مکانیسم‌های آشکار و پنهان» را برای «کسب مالکیت معنوی و سرقت مزیت» به کار می‌گیرند.

بر اساس این گزارش، اکنون رایزنی‌ها در مورد یک سیستم جدید بررسی دولتی در حال انجام است که دانشگاهیان را که به تحقیقات حساس دسترسی دارند، توسط سرویس‌های امنیتی بررسی می‌شوند.

دولت همچنین به دنبال تأمین بودجه جدید برای مؤسسات آموزش عالی برای افزایش امنیت در اطراف سایت‌های حساس خواهد بود. طبق گزارش‌ها، دانشگاه‌ها همچنین می‌توانند در هنگام وارد شدن به مشارکت در تأمین مالی و همکاری با مؤسسات خارجی، ملزم شوند با سرویس‌های امنیتی مشورت کنند.

آلیسیا کرنز، رئیس کمیته منتخب روابط خارجی پارلمان انگلیس در پستی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) گفت دانشگاه‌ها برای مدت طولانی وانمود کرده‌اند که «نقشی در امنیت ملی ما ندارند» و می‌توانند «عاری از واقعیت‌های ژئواستراتژیک» عمل کنند.

پکن بارها هرگونه اتهام مرتبط با جاسوسی را رد کرده و آنها را به‌عنوان «تهمت‌های مخرب» رد کرده است. وانگ ونبین، سخنگوی وزارت امور خارجه به تازگی در یک نشست خبری گفت: «ما می‌خواهیم تکرار کنیم که این ادعا که چین می‌تواند اطلاعات بریتانیا را به سرقت ببرد، یک اتهام بی‌اساس و توهین بدخواهانه است و ما قاطعانه با این اتهام‌زنی مخالفیم. چنین اتهام‌زنی بدخواهانه‌ای علیه چین باید متوقف شود.»

به گزارش راشا تودی، ام‌آی۵ پیشتر از شناسایی بیش از ۵۰ دانشجوی چینی خبر داد که در دانشگاه‌های بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند و به ادعای این سازمان، آنها با ارتش آزادی‌بخش خلق مرتبط بودند و در سال‌های اخیر در نتیجه سرکوب آنچه این آژانس جاسوسی آن را دزدی فناوری مرتبط با امور دفاعی و سایر تحقیقات حساس دفاعی توصیف کرد، این کشور را ترک کرده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تجمع دانشگاهیان کردستانی در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکا
  • دانش‌آموزان کردستانی در جشنواره سفیران سلامت درخشیدند
  • پاوربانک جدید شیائومی چه قابلیتی دارد؟
  • جمع آوری افزون بر ۲ هزار سرویس نخاله از سطح شهر خرمشهر
  • مسمومیت ۱۰ کردستانی بر اثر مصرف قارچ سمی
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • پاکسازی غزه از آوار و بمب‌، ۱۴ سال طول می‌کشد
  • دانشگاه‌های انگلیس بابت ارتباط با چین زیر ذره‌بین سرویس‌ امنیتی می‌روند
  • رکورد شکنی ورزشکار کردستانی
  • چین سفیر آلمان را احضار کرد