Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، آزاد حکمت مدیر مخابرات منطقه کردستان با بیان اینکه برنامه و استراتژی‌های مخابرات منطقه در سال گذشته ارائه محصولات مخابراتی و ارتباطی و افزایش سطح کیفی و کمی بیش از بیش خدمات در دسترس مشتریان تعریف شده بود، اظهار کرد: در سه حوزه سیستم‌های مخابراتی، دیتا و انتقال تغییرات توسعه‌ایی چشمگیری در مخابرات شهرستان بانه صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اعلام اینکه حذف ١١ کابل اقماری و ایجاد مرکز جدید، تعویض ٥ سیستم، توسعه VDSl,ADSL و سوییچ از جمله اقدامات انجام شده در حوزه سیستم‌های مخابراتی این شهرستان به شمار می‌روند، اظهارداشت: در حوزه دیتا نیز می‌توان به ٣٣ پروژه ارتقای UP LINK و در بخش انتقال هم اجرای ٢٢ پروژه CWDM و در حوزه ارتباطات سیار نصب ٧ رادیو، ایجاد و راه‌اندازی ٣ نیو سایت، ارتقای ٦ سایت همراه اول به تکنولوژی ۲G و ۳G و ٨ سایت ۴G اشاره کرد.

حکمت خاطر نشان ساخت: در سال گذشته در شهرستان بانه تعداد یک‌هزار و ٧٣٨ شماره تلفن ثابت و سرویس SIP PHONE، چهار هزار و ٢٣ پورت ADSL,٤٥٦ پورت FTTH و ١٠٢ پورت VDSL دایر شده است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان ضمن تشریح عملکرد و اجرای برنامه‌های تعریف شده، درصد تحقق اهداف مخابراتی این شهرستان را یادآور شد و اضافه کرد: برنامه‌های حوزه تلفن ثابت ١٩٣ درصد، ADSL ١٨٣ درصد، VDSL ٢٩١درصد و FTTH نیز ٢١٧ درصد محقق شده‌اند.

حکمت با اشاره به سرمایه‌گذاری بیش از ١٠٠ میلیارد ریالی در این شهرستان افزود: با این اقدام رشد قابل توجه درصد شاخص‌های کلیدی تلفن ثابت به میزان ٤١.١ درصد، VDSL ٥٣٨ درصد، FTTH ٨٣.٩درصد و ADSL ٣٨.٥ نسبت به سال ٩٨ را داشته‌ایم.

وضمن یادآوری شرایط بوجود آمده و شیوع ویروس کرونا در سال گذشته در سطح جامعه و به تبع آن در استان تصریح کرد: بر اساس نیاز روزافزون مشتریان به سرویس‌های مبتنی بر دیتای ثابت و سیار جهت انجام امورات اداری، آموزش‌های آنلاین، کسب و کار‌های الکترونیکی و … برنامه ارتقا سیستم‌های مخابراتی و انجام پروژه‌های توسعه‌ایی بیشتر از قبل را در دستور قرار دادیم تا با کمترین اختلال و کندی سرعت دیتا بتوانیم پاسخگوی نیاز‌های مخابراتی مشتریان باشیم.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مخابرات ایران پهنای باند اینترنت مخابرات منطقه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۷۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود

بتول دانش شهرکی گفت: وجود بیش از ۳۱۰ کیلومتر نوار ساحلی و ظرفیت‌های فراوان بالقوه مناطق ساحلی چابهار، کنارک و دشتیاری، سیستان و بلوچستان را به مرکز تولید و اشتغال این منطقه تبدیل و زمینه‌های سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف را فراهم کرده است.

وی تاکید کرد: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شیلاتی محرک توسعه اقتصادی سواحل بکر مَکُران است که می‌توان با سرمایه‌گذاری بیشتر در این حوزه علاوه بر ایجاد اشتغال و نقش‌آفرینی گسترده در صادرات آبزیان و ارزآوری، زمینه توسعه هرچه سریعتر این سواحل را فراهم کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: چابهار، دشتیاری و کنارک از شهرستان‌های ساحلی زیبا و با ظرفیت‌های فراوان در حوزه گردشگری، شیلات، اقتصادی، تجاری، ترانزیتی و اشتغالزایی به دلیل نزدیکی به خط استوا نسبتا گرم و مرطوب و درجه حرارت سواحل این شهرستان در طول سال مناسب برای پرورش میگو و صید و صیادی و بویژه تن ماهیان است.

وی بیان کرد: حوزه شیلات یکی از بخش‌های کم هزینه برای ایجاد اشتغال است و می‌تواند اشتغال را به چند برابر افزایش دهد و به نوعی سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات با صرفه‌ترین راه و اقتصادی‌ترین فعالیت در سواحل مشکُران محسوب می‌شود.

شهرکی با اشاره به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان در حوزه صنعت گفت:وجود ۳۰ شهرک و ناحیه صنعتی با مساحت چهار هزار و ۵۳۶ هکتار بستر مناسبی را همراه با مشوق‌های لازم برای جذب سرمایه گذار در حوزه‌های مختلف صنعتی، صنایع تبدیلی معدنی، کشاورزی و شیلاتی فراهم آورده است.

وی افزود: علاوه بر و جود سه کارخانه تولید سیمان و تعداد هشت واحد تولیدی شناور سازی ۳۰ درصد پاکت سیمان، ۴۰ درصد پای بند ریل آهن، ۱۲ درصد سموم دفع آفات مورد نیاز کشور نیز در این استان تولید می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در شهرستان سنندج
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • لزوم تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان
  • رزمایش جهادی بسیجیان مخابرات گلستان بمنظور بازسازی شبکه مخابراتی گنبد کاووس
  • تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان ضروری است
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • سفر مقام معظم رهبری موجب عبور کردستان از حوزه امنیتی به حوزه فرهنگی شد/ علمای مناطق شرقی با روشنگری بسترساز امنیت پایدار شوند