Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان مدیر مخابرات منطقه کردستان با اشاره به اینکه تمام روستاهای دارای ADSL در شهرستان بانه در زمینه ظرفیت پهنای باند اینترنت توسعه داده شده اند گفت: هم اکنون تعداد ٤٨ روستای این شهرستان از بستر انتقال با تکنولوژی روزآمد و پروتکل اترنت بهره مند هستند.

آزاد حکمت در گفت‌وگو با ایسنا، با اعلام این خبر اظهار کرد: در حال حاضر شهرستان بانه اولین شهرستانی است که کلیه لینک های E1 آن جایگزین و مشتریان از بسترانتقال با تکنولوژی روزآمد و پروتکل اترنت استفاده می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اجرای این پروژه در شهرستان بانه دستاورد مهمی در بخش ارتباطات روستایی و افزایش ظرفیت بهره مندی روستاییان برای مخابرات منطقه محسوب می شود خاطر نشان ساخت: تحقق این مهم حاصل همدلی و همراهی همکاران منطقه و تعامل چشمگیر روستانشینان فهیم این شهرستان است.

حکمت سرمایه گذاری صورت گرفته در ٤٨ روستای دارای ADSL مخابرات در این شهرستان را یادآور شد و افزود: اجرای این پروژه با هدف تامین تقاضاهای مشتریان جدید، افزایش سرعت دسترسی آنان به فضای مجازی و توسعه ظرفیت Up link ، تحول بزرگی در پهنای باند اینترنت مراکز روستایی شهرستان بانه ایجاد کرده است.

وی ضمن تشریح این مهم که با شروع تامین اینترنت  ADSL در نقاط روستایی استان، مطابق با ظرفیت های انتقال و زیرساخت های موجود ، مراکز بر بستر یک لینک E1 راه اندازی شدند و پاسخگوی نیاز مشتریان بر این بستر بود اظهارداشت: بواسطه رشد قابل توجه و روزافزون مشتریان به سرویس اینترنت وپهنای باند بالاتر و سرعت دسترسی بالاتر در شرایط کنونی، برنامه توسعه ظرفیت پهنای باند اینترنت وظرفیت Up link بر اساس اولویت بندی در مناطق مختلف در دستور کار قرار گرفت.

مدیر مخابرات منطقه کردستان به تعداد مشتریان سرویس های مبتنی بر اینترنت پرسرعت اشاره داشت و اضافه کرد: در حال حاضر۲۳ هزار و ۳۹۲ پورت ADSL منصوبه با واگذاری بیش از85 درصد از آنها ، 106 مشترک VDSL و625 مشترک FTTH در شهرستان بانه فعال هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مخابرات استانی اقتصادی پهنای باند اینترنت شهرستان بانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۰۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون

یکی از مهمترین چالش های ذهنی مشتریان محصولات و خدمات هر سازمان، خدمات پس از فروش است، اما سازمان باید پیشتر به پاسخ این سوال فکر کند که «اگر مشتری با مشکلی مواجه شد، باید چه کند؟»

به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون؛ پاسخگویی به سوالات، نیازها، مشکلات و خواسته‌های مشتریان، از الزامات هر سازمانی است و ساده سازی این فرایند پاسخگویی، باید به هر شکل و روشی در دستور کار باشد.

راه اندازی مرکز تماس، از ساده‌ترین ابزار‌های برای تعامل با مشتری است، ولی در عین حال با افزایش تعداد مشتریان، تنوع بخشی به کانال‌های ارتباطی به منظور افزایش سرعت و کیفیت پاسخگویی به آن‌ها هم الزامی است.

شرکت بیمه تعاون با شناخت درست این مساله، ابزار‌های متعددی را به منظور پاسخ به سوالات و راهنمایی مشتریان در نظر گرفته است. اطلاعات موجود نیز نشان می‌دهد این ابزار‌ها نه تنها کانال ارتباطی خوبی با مشتریان ایجاد کرده، بلکه استقبال مشتریان از این کانال‌های متنوع نیز قابل توجه است.

اطلاعات دریافتی نشان می‌دهد، همان طور که حق بیمه تولیدی شرکت بیمه تعاون در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن ۵۰ درصد افزایش یافته است، تعداد کل تماس‌های تلفنی وارد شده به مرکز ارتباط به مشتریان این شرکت نیز ۵۰ درصد بیشتر شده است. پاسخگویی به ۹۷ درصد از ۱۱۴ هزار تماس وارده در سال گذشته، از تمرکز جدید این مرکز بر لزوم پایایی ارتباط میان شرکت و مشتریان حکایت دارد.

برقراری سرویس Voice Mail به منظور دریافت نظرات مشتریان و پاسخگویی به آن‌ها و ایجاد کانال‌های ارتباطی در فضای مجازی از طریق پلتفرم‌های واتساپ، تلگرام، بله، سروش و ایتا که امکان پاسخگویی همزمان را ایجاد کرده اند نیز، سطح این خدمت در بیمه تعاون را ارتقا داده است.

پاسخگویی آنلاین از طریق «رایچت» نیز که یک سیستم تعاملی توسعه یافته است، تجربه مطلوبی برای هر ارتباط مشتری با این شرکت است. به عبارت دیگر، اکنون مشتریان بیمه تعاون، از همه ابزار‌های موجود از قبیل، تلفن، سایت اطلاع رسانی و شبکه‌های اجتماعی، می‌توانند به سادگی با این شرکت ارتباط برقرار کرده و خواسته‌های خود را مطرح کنند.

ویژگی هایی، چون سرعت پاسخگویی، مستندسازی موارد مطرح شده، عدم وابستگی به زمان و مکان و امکان ارسال مستندات را می‌توان از جمله مزایای این کانال‌های ارتباطی دانست.

دیگر خبرها

  • انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در شهرستان سنندج
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • ۲۰ دوربین پلاک خوان برای نخستین بار در زابل نصب می‌شود
  • کنترل هوشمند ترافیکی شهر زابل
  • رزمایش جهادی بسیجیان مخابرات گلستان بمنظور بازسازی شبکه مخابراتی گنبد کاووس
  • ایران به هاب ترانزیت داده نزدیک می‌شود؟
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • خسارت بارش تگرگ به ۲ روستای ششتمد خراسان رضوی
  • بهسازی و آسفالت جاده روستایی تنگ بابا احمد اندیکا+فیلم
  • تلاش برای توسعه جاسک با محور فعالیت‌های شیلاتی