Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ مدیرعامل شرکت مخابرات ایران تعهد این شرکت برای ایجاد پورت ADSL پرسرعت در کل کشور را ۵ میلیون پورت دانست و گفت: در این راستا افزون بر۴ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری می‌شود. - اخبار استانها -

مجید سلطانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  بوشهر اجرای طرح‌های مخابراتی در استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: در نخستین سفر استانی به بوشهر طرح‌های توسعه‌ای زیرساختی و فناوری اطلاعات مورد توجه قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با اشاره به اجرای طرح توسعه  شبکه ملی ارتباط تصریح کرد: در این راستا وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات طرح‌های مهم زیرساختی مورد توجه قرار داده است که بخشی از این طرح‌ها به شرکت ارتباطی و مخابراتی مربوط می‌شود.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه 60 درصد خدمات در باندپهن و 100 درصد تلفن ثابت بر عهده این شرکت است گفت: شبکه ارتباط مخابراتی در تمام نقاط شهری و روستایی اجرا شده که سهم شرکت مخابرات از توسعه ملی اطلاعات مورد توجه قرار گرفته ولی پیشرفت محسوسی نداشته است.

سلطانی با بیان اینکه استان‌های جنوبی در اولویت طرح‌های توسعه مخابراتی قرار گرفته‌اند افزود: چون در این استان‌ها فصل کار به سبب وضعیت آب و هوایی زود به اتمام می‌رسد اقدامات مورد نظر در مدت تعیین شده عملیاتی می‌شود.

وی، توسعه 40 هزار پورت ADSL پرسرعت در استان بوشهر را از برنامه‌های سال 1400 دانست و بیان کرد: هدف‌گذاری شرکت مخابرات ایران برای توسعه و تحقق شبکه ملی اطلاعات 40 هزار پورت ADSL پرسرعت سهم استان بوشهر است که در دستور کار قرار دارد.

طرح توسعه و ارتقای زیرساخت‌های مخابرات کشور در برنامه 5ساله اجرا می‌شود پروژه‌های اقتصاد مقاومتی با 5هزار میلیارد تومان در استان بوشهر اجرا می‌شود + فیلم صادرات کالا از بندر بوشهر 67 درصد افزایش یافت

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه منابع پورت ADSL پرسرعت فراهم شده است گفت: بالای 50 میلیارد تومان در اجرای این پروژه سالانه سرمایه‌گذاری می‌شود.

سلطانی تعهد شرکت مخابرات برای ایجاد پورت ADSL پرسرعت در کل کشور را 5 میلیون پورت دانست و خاطر نشان کرد:  طرحی که ابتدا برای پورت ADSL پرسرعت تهیه شده بود 4هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری به همراه داشت که با توجه به افزایش هزینه‌ها این میزان سرمایه‌گذاری تغییر می‌یابد.

وی با بیان اینکه 5 میلیون پورت ADSL در سال 1400 اجرایی می‌شود گفت: با اجرای این طرح تحول شگرفی در بخش زیرساخت‌های ارتباطی و توسعه فضاهای اینترنتی و پهنای باند ایجاد می‌شود.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران تعداد تلفن ثابت در کشور را 28 میلیون عدد دانست و تصریح کرد: مجموع پهن باند ثابت در کشور به 10 میلیون اشتراک رسیده که 45 درصد آن سهم بقیه شرکت‌ها و 55 درصد هم شرکت مخابرات ارائه سرویس می‌دهد که حدود 5 میلیون و 500 هزار پورت است.

سلطانی با اشاره به کیفیت و کمیت پهنای باند افزود: پهنای باند بر اساس نیاز استان‌ها توسعه می‌یابد چراکه افزایش پهنای باند بدون استفاده سبب هدر رفت منابع می‌شود که بر این اساس هر روز پهنای باند کشور آنالیز می‌شود و نیازمندی‌های استان‌ها پیش‌بینی و بر ظرفیت آنها افزوده می‌شود.

وی، شبکه فیبر نوری در کشور را مورد اشاره قرار داد و گفت: اکنون 170 هزار کیلومتر شبکه فیبر نوری در کشور  و 2 هزار و 400 کیلومتر در استان بوشهر ایجاد شده است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران از توسعه شبکه فیبر نوری در کشور خبر داد و تصریح کرد: در سال آینده 450 کیلومتر شبکه فیبر نوری در بخش شهری و روستایی استان بوشهر ایجاد می‌شود.

انتهای پیام/190/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت مخابرات ایران هزار میلیارد تومان شبکه فیبر نوری پورت ADSL پرسرعت استان بوشهر سرمایه گذاری پهنای باند استان ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۳۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است

سیدحسین حسینی در جلسه شکل گیری شهر مولد استان بوشهر با حضور استاندار، یکی از اقدامات مهم دولت سیزدهم را توسعه اقتصاد دریا پایه دانست و اظهار داشت: یکی از مصداق‌های مهم طرح‌های تولیدی اقتصادی دریا محور شهرک‌های مولد کشاورزی در سواحل است.

 وی شهر‌های مولد را کانون‌های تولید، اشتغال و اسکان دانست و بیان کرد: یکی از اهداف مهم شهر‌های مولد تولید و امنیت غذایی پایدار است و به سمت کانون‌های مولد حرکت می‌کند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه توسعه طرح‌های اقتصاد دریا محور یکی از برنامه‌های مهم دولت است، تأکید کرد: شهر‌های مولد در سواحل نقش مهمی در اشتغال، تولید پایدار و تقویت معیشت خانواده‌ها دارند و در اجرایی‌شدن شهر‌های مولد در سواحل از هیچ کوششی فروگذاری نمی‌شود.

وی با بیان اینکه در سواحل کشور خانه‌های مولد طراحی شده است، افزود: شهر‌های مولد با ایجاد زنجیره ارزش افزوده، سبب افزایش سطح تولید، اشتغال‌زایی و افزایش درآمد خانوار‌ها می‌شود.

حسینی با قدردانی از استاندار بوشهر در پیگیری اجرایی شدن شهر مولد کشاورزی بوشهر در سواحل اضافه کرد: این شهر با تولید و پرورش آبزیان طراحی شده و نقش مهمی در حل مشکلات جوانان دارد.

در آیین امضای این قرارداد زمین ایجاد شهر مولد دلیران تنگستان به امضای جهاد کشاورزی، شیلات، منابع طبیعی و آبخیزداری، امور اراضی و شهرک‌های کشاورزی استان بوشهر رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • ۲۰ دوربین پلاک خوان برای نخستین بار در زابل نصب می‌شود
  • کنترل هوشمند ترافیکی شهر زابل
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • رزمایش جهادی بسیجیان مخابرات گلستان بمنظور بازسازی شبکه مخابراتی گنبد کاووس
  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • حمایت از طرح‌های پرورش آبزیان از سیاست‌های اصلی استان است