Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یک روز قبل از شروع نمایشگاه الکامپ در حساب کاربری خود در توییتر از امکان تبدیل سرویس ADSL خانگی به سرویس VDSL پرسرعت خبر داد.

قرار است شرکت مخابرات ایران این سرویس را در سراسر کشور راه‌اندازی کند و دو میلیون پورت VDSL با نام «سرویس سُرینو» با متوسط سرعت ۴۰ مگابیت بر ثانیه به متقاضیان عرضه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آذری جهرمی با هشتگ #خبر_خوب اعلام کرد: ارائه سرویس جدید در حوزه اینترنت خانگی تغییر چهار برابری سرعت  ADSL  را برای مشترکان اینترنت خانگی به دنبال خواهد داشت.

وزیر ارتباطات در نشست خبری نمایشگاه الکامپ  توضیحاتی پیرامون  تعرفه‌های سرویس‌های VDSL ارائه داد و گفت: «تعرفه‌ VDLS براساس مصوبه‌ ۲۶۶ کمیسیون تنظیم مقررات برنامه‌ریزی می‌شود. قیمت سرویس‌ها در این مصوبه براساس سرعت‌ها تنظیم شده است. همان‌گونه که قیمت سرویس‌های خانگی امروز در دسترس کاربران قرار دارد، قیمت سرویس‌های سریع‌تر و حرفه‌ای‌تر هم طبق مصوبه‌ مذکور قابل دسترس خواهد بود و تغییری نخواهد داشت.»

روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی در خصوص میزان تعرفه در نظر گرفته برای این طرح، ما را به مصوبه ۲۶۶ کمیسیون تنظیم مقررات ارجاع داد که در ادامه لیست تعرفه ارائه خدمات سرویس ADSL خانگی و  سرویس VDSL می‌بینید.

شرکت مخابرات ایران به عنوان ارائه‌دهنده اینترنت قصد دارد حدود ۲ میلیون کاربر و مشترک اینترنت ADSL خود را به گفته مدیرعامل شرکت مخابرات به طور رایگان و بدون دریافت هزینه‌ای به اینترنت VDSL و FTTH سوییچ دهد. شرکت مخابرات این سرویس جدید خود را «سُرینو» نامیده است.

سیدمجید صدری مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان،  با دغدغه دانستن ارائه سرویس با کیفیت به مردم اعلام کرد: همان طور که می‌دانید میانگین سرعت سرویس اینترنت ADSL که ارائه می‌شود تا ۱۰ مگابایت است که مشترکان برای دسترسی به آن واقعاً به دردسر می‌افتند. در حال حاضر در سرویس‌های همراه ما سرویس LTE را داریم، اما این سرعت آنچنان قابل توجه نیست که مردم بخواهند از آن استفاده کنند؛ به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم تا پایان سال برای ۱ میلیون و پانصد هزار نفر از مشترکان ADSL خود، VDSL و برای پانصد هزار نفر هم FTDLH ارائه کنیم. حد پایین میانگین سرعتی که مردم می‌توانند در VDSl مورد استفاده قرار دهند  ۴۰ مگابایت است و براین اساس عملاً سرعت چهار برابر شده است.

مدیرعامل شرکت مخابرات تأکید کرد: ما در تلاش هستیم همزمان میزان کیفیت این سرویس در قیاس با سرویس قبل بالاتر رود. در حال حاضر ارائه این سرویس آغاز شده است و دسترسی به سرویس جدید برای مشترکان هیچ هزینه‌ای نخواهد داشت.

صدری گام نخست اجرایی شدن سرویس سرینو را مختص مشترکان فعلی مخابرات دانست و از متقاضیان خواست تا با سامانه پشتیبانی مشتریان این تماس نگیرند.

مدیرعامل شرکت مخابرات با اشاره به تماس مکرر مردم با سامانه ۲۰۲۰ (خدمات مشترکان) پس از اعلام اجرایی شدن سرویس جدید اینترنت در آخر هفته گذشته، اعلام کرد: چون گام نخست این سرویس مختص مشترکان مخابرات است لذا از شرکت مخابرات با آنان تماس خواهند گرفت و نیازی نیست که مشترکان قبلی اینترنت پرسرعت در خواست خود برای این سرویس جدید را اعلام کنند.

وی در ادامه  اعلام کرد: ما در حال اطلاع‌رسانی هستیم و تمام تلاش ما با برای این هدف است که تا پایان سال ۹۸ به آمار مورد نظر خود یعنی دو میلیون مشترک دست پیدا کنیم.

صدری در خصوص لزوم تغییر تجهیزات مشترکان اینترنت گفت: مشترکانی که سیستم قبلی آنان پاسخگوی سرویس جدید باشد با همان سیستم ادامه می‌دهند و اگر سیستم قبلی هم پاسخگو نباشد و نیازمند سیستم جدید باشد، ما سیستم قبلی را با سیستم جدید تعویض می‌کنیم و در این صورت مودم قبلی را در جای دیگر استفاده می‌کنیم.

صدری همچنین گفت: این طرح مختص کل کشور است و ما منطقه به منطقه بررسی خواهیم کرد و در مناطقی که بتوانیم این سرویس را ارائه دهیم بلافاصله با مشترکان تماس می‌گیریم و اعلام می‌کنیم که می‌خواهیم این طرح و تغییر تکنولوژی را برایشان داشته باشیم. هزینه همان هزینه‌های قبلی است و قرار نیست ما هزینه اضافی از مشترکان بگیریم؛ یعنی با همان هزینه ADSL سرویس VDSL دریافت می‌کنند. مردم با همان طرح‌های قبلی و بسته‌هایی که استفاده می‌کردند، از سرویس VDSL استفاده می‌کنند. قطعاً زمانی که سرعت بهتر باشد مصرف مردم بالاتر خواهد رفت و مردم باید به این نکته هم توجه داشته باشند اما ما در اصل در هزینه‌هایمان تغییری ایجاد نخواهیم کرد.

صدری در پایان از اختصاص ۵ درصد حجم اضافی برای همه مشترکان اینترنت مخابرات بدون دریافت هزینه خبر داد و گفت این موضوع برای مشترکان اعمال شده است.

‌صدری  پیشتر در حساب کاربری اینستاگرام خود اعلام کرده بود: «در راستای رعایت حقوق مشتریان عزیز ، مصوبه ۲۶۶ سازمان تنظیم مقررات برای مشتریان محترم اینترنت اعمال گردید.با توجه به قطعی‌های پیش آمده در ماه‌های گذشته و وجود مغایرت‌هایی در حجم مصرفی و با توجه به تاکید وزیر محترم ارتباطات به میزان ۵ درصد برای همه مشترکین مخابرات بدون دریافت هزینه حجم اضافه درنظر گرفتیم.»

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی اینترنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۹۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکسازی غزه از آوار و بمب‌، ۱۴ سال طول می‌کشد

  

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما روزنامه گاردین در پایگاه اینترنتی خود در تحلیلی به قلم، اما گراهام هریسون نوشت: یک مقام ارشد امور مین زدایی سازمان ملل گفت: جنگ اسرائیل در غزه ۳۷ میلیون تن آوار ایجاد کرده که بخش زیادی از آن با بمب‌های منفجر نشده همراه است که پاکسازی آنها ممکن است بیش از یک دهه طول بکشد.

پهر لودمار، رئیس سابق سرویس مبارزه با مین گذاری سازمان ملل در عراق در یک کنفرانس خبری گفت: تقریباً هفت ماه از این جنگ می‌گذرد و به طور متوسط ۳۰۰ کیلوگرم آوار در هر متر مربع زمین در غزه ایجاد شده است.

وی گفت: بر اساس [مقدار] فعلی آوار در غزه، برای پاکسازی آنها، با ۱۰۰ کامیون ۱۴ سال کار لازم است. 

او افزود: با ادامه این جنگ، تخمین زدن مدت زمان پاکسازی غیرممکن است.

لودمار گفت: اسرائیل به دلیل شدت بمباران غزه که بخش‌های وسیعی از نوار غزه را به ویرانه تبدیل کرده است، متهم به «غیرقابل سکونت کردن یک منطقه» شده است.

۶۵ درصد از ساختمان‌های ویران شده در غزه مسکونی بودند.

به دلیل خطر وجود خمپاره، موشک یا سایر سلاح‌های مدفون شده در ساختمان‌های فروریخته یا آسیب دیده، روند پاکسازی و بازسازی آهسته و خطرناک خواهد بود. به طور متوسط حدود ۱۰ درصد از سلاح‌ها در زمان شلیک منفجر نشدند و باید توسط تیم‌های مین زدایی از میان برداشته شوند.

دیگر خبرها

  • لواندوفسکی: توپ طلای 2021 حق مسی بود؛ بلینگام و ام باپه بهترین بازیکنان دنیا هستند
  • ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات
  • اعلام تعرفه‌های تخفیفی ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۳
  • جزئیات نحوه بررسی صلاحیت متقاضیان بلوک ۸۵ درصدی سرخابی‌ها
  • ۲۰ دوربین پلاک خوان برای نخستین بار در زابل نصب می‌شود
  • کنترل هوشمند ترافیکی شهر زابل
  • مهمترین علائم سگی که مبتلا به هاری است؛ مراقب باشید گازتان نگیرند! |‌ این حیوانات منتقل کننده هاری هستند | ویدئو
  • پاکسازی غزه از آوار و بمب‌، ۱۴ سال طول می‌کشد
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است | درآمدهای نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده