Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، نشست خبری بیست‌و‌پنجمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ با حضور محمدجواد آذری‌جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورمان و وزرای ارتباطات کشورهای آذربایجان، ارمنستان، عراق و قائم‌مقام وزیر ارتباطات قطر برگزار شد.

آذری‌جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورمان در این نشست و در خصوص تبدیل ADSL به VDSL که به تازگی موضوعش مطرح شده است گفت: سیاست ما حرکت به سمت شبکه ثابت بدون مس است و این استراتژی‌ای بود که ما از شرکت‌ها خواستیم آن را پیگیری کنند و به دلیل نوسانات ارزی و همچنین مشکلاتی که در دو سال اخیر در حوزه سرمایه‌گذاری وجود داشت، توسعه شبکه ثابت پیشرفت چندانی نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر ارتباطات افزود: توسعه پهن باند موبایل در ایران بر اساس گزارشات بین‌المللی موجود بسیار خوب بود. سنگاپور نمره اول سرعت اینترنت در دنیا را دارد اما پهن باند موبایل در ایران اگر سرعتش بیش از سنگاپور نباشد، قطعاً کمتر نیست؛ آن چیزی که ما را نسبت به سنگاپور عقب انداخته مربوط به شبکه ثابت است.

وی افزود: در سنگاپور سرعت اینترنت در منازل به ۱۰ گیگ یا حداقل به ۱ گیگ رسیده و استفاده از شبکه موبایل آن گونه که در کشور ما فراگیر است در آنجا مطرح نیست.

آذری جهرمی ادامه داد: بنابراین ما تصمیم گرفتیم این عقب ماندگی در شبکه ثابت را جبران کنیم؛ تقریباً از دو ماه پیش این موضوع را پیگیری کردیم و شرکت مخابرات ایران برنامه‌ای در این خصوص ارائه داد؛ در حال حاضر شرکت مخابرات ایران بیش از ۴ میلیون مشترک ADSL دارد که از امروز این شرکت سرویسی تحت عنوان سُرینو ارائه می‌کند؛ سرویس سُرینو تا کابینت فیبر می‌رود و در لست‌مایل که همان مس هست، مس می‌ماند.

آذری جهرمی در خصوص این سرویس افزود: بنابر ارزیابی‌های صورت گرفته سرویس سرینو می‌تواند به طور متوسط سرعت اینترنت خانگی را تا ۴۰ مگابیت بر ثانیه افزایش دهد؛ این در حالی است که در حال حاضر ۳۰ درصد خطوط مسی ما به دلیل فاصله زیاد از مراکز بالای ۲ مگابیت بر ثانیه کار انجام نمی‌دهند.

وی ادامه داد: ۱۶ درصد مشترکان کشور می‌توانند بین ۸ تا ۱۶ مگ دریافت کنند و سایر همه بین ۴ مگ تا ۸ مگ هستند و مفهوم آن این است که ما یک رشد ۴ برابری در ظرفیت سرویس‌های خانگی مخابرات ایران را تجربه می‌کنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: در حال حاضر در سراسر کشور با ظرفیت ۲ میلیون پورت آماده واگذاری هستند که این دستاورد بزرگی هست.

آذری جهرمی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص اینکه آیا موضوع اندروید داخلی یا همان اندروید سفارشی‌سازی‌شده در دیدار با وزرای ارتباطات کشورهای خارجی در دیدارهای اخیر مطرح شد، گفت: سیستم‌ عامل یک موضوع پیچیده است، پیچیدگی آن از این بابت است که ۳ ذی‌نفع دارد؛ یکی ذی‌نفع کاربران است که یک تجربه‌ای از استفاده را دارند؛ ذی‌نفع دوم، تولیدکنندگان گوشی‌های تلفن‌همراه هستند و سومین ذی‌نفع، توسعه دهندگان نرم‌افزار هستند؛ هر سیستم‌عاملی اگر بخواهد موفق باشد، باید بتواند این مخاطبان را جذب کند.

وی ادامه داد: بحث اینکه ما توسعه سیستم‌عامل را به صورت منطقه‌ای داسته باشیم، یکی از محورهای مذاکرات ماست اما اینکه این سیستم‌عاملی را که ما در ایران روی آن کار کردیم و توسعه دادیم و به نوعی اندروید سفارشی‌سازی‌شده را در مذاکرات مطرح کرده باشیم، خیر؛ این نکته در دستور کار مذاکرات اخیر ما نبود.

وی افزود: البته محور داشتن یک سیستم‌ عامل تلفن همراه که بتوان روی آن کار کرد جزو محورهای کارشناسی است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فضای مجازی الکامپ وزیر ارتباطات اینترنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۹۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلوبیون بین برنامه‌ها تبعیض می‌گذارد؟/ محتوایی که ضریب می‌گیرد

احمد خورشیدی مدیرعامل تلوبیون درباره تبعیضی که ممکن است به نظر برسد در تعداد برخی ویدیوهای یک برنامه وجود دارد و به تبع آن بازدید و آمار بیشتر آن برنامه را به دنبال دارد به خبرنگار مهر بیان کرد: ما حدود ۶ سال است که تجربه این مدل سرویس دادن به برنامه ها را داریم و همه تلاشمان این است که تبعیضی بین برنامه ها نباشد.

وی ادامه داد: شاید در سال های اول راه اندازی این سرویس به دلیل کم بودن امکانات، مشکلات فنی یا کمبود تجربه چنین اتفاقی رخ می داد که خارج از اراده ما بود اما در حال حاضر سعی می کنیم حداکثر تلاشمان را داشته باشیم که عدالت بین برنامه ها برقرار شود.

خورشیدی تصریح کرد: خود مدیران شبکه ها و متولیان گروه های مختلف سازمان و شبکه ها در میزان ارتقا و پروموت برنامه ها در صفحه اول تلوبیون خیلی موثر هستند. درواقع به نسبت ضریبی که آنها می دهند و اهمیتی که برنامه دارد در صفحه اول تلوبیون اثر بیشتری از یک برنامه دیده می شود.

مدیرعامل تلوبیون با اشاره به فرایند ضریب گرفتن در این سرویس عنوان کرد: یک اصل در تلوبیون وجود دارد که ما به دلیل آنلاین بودن و شفاف بودن آمار مخاطب، مجبور و محکوم هستیم که به برنامه های پربیننده ضریب بیشتری بدهیم. از طرفی ناخودآگاه برنامه ای که مخاطب و کاربر در مراجعه به تلوبیون چه از طریق صفحه اول و چه از طریق موتورهای جستجو بیشتر سراغ می گیرد، بیشتر نیز دیده می شود و خود این محتوا هم قاعدتاً ضریب بیشتری می گیرد.

وی اضافه کرد: از این حیث برای ما فرقی نمی کند که این محتوا یک برنامه استانی باشد یا برنامه ای در یک شبکه پرمخاطب بلکه میزان علاقه مندی مخاطب است که آنها را تبلیغ (پروموت) می کند.

خورشیدی در پایان درباره کاربران تلوبیون بیان کرد: عدد تجمیعی کاربران تلوبیون یعنی نصب این سرویس در اپلیکیشن ها، ۳۵ میلیون کاربر است اما با توجه به رویدادها تعداد کاربرها فرق دارد مثل رویداد جام جهانی که تعداد بالایی علاقه‌مند هستند آن را تماشا کنند.

کد خبر 6089429 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • کشت خانگی سبزیجات با مایعی غیر قابل آشامیدنی
  • کاربردهای خلاقانه برای لپتاپ‌ها و کامپیوتر‌های قدیمی
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • رزمایش جهادی بسیجیان مخابرات گلستان بمنظور بازسازی شبکه مخابراتی گنبد کاووس
  • تلوبیون بین برنامه‌ها تبعیض می‌گذارد؟/ محتوایی که ضریب می‌گیرد
  • پهپاد‌های انتحاری «شاهد» چگونه به ابزار کارآمد روسیه در جنگ اوکراین تبدیل شدند؟
  • رئیسی : غربی ها ، آفریقا را برای خودشان می‌خواهند اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم
  • رئیسی: ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم
  • افزایش چهار برابری درآمدهای نفتی ایران با شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی